Pigefodbold på Holbæk Sportsakademi

Holbæk Sportsakademi tilbyder også fodboldtræning til piger, som går i 6, 7, 8. klasse.

  • Kombiner skolegang og eliteidræt
  • Træn under optimale forhold – udnyt dit potentiale som fodboldspiller
  • Del din skoletid med andre, der brænder for det samme som dig
  • Du kan også vælge at deltage på pigecamps

Vision

Vi ønsker at skabe et pigefodboldmiljø på højeste nationale niveau. I samarbejde med Stenhus Fodbold College på Stenhus Gymnasium vil vi skabe et elitært, udviklende og sjovt talentudviklingsmiljø for de bedste pigefodboldspillere.

Mål

Vores primære mål inden 2020 er at skabe rammen for talentudvikling af pigefodboldspillere. Det er et prioriteret mål, at de dygtigste pigefodboldspillere rekrutteres videre til Stenhus Fodbold College. Målsætninger herefter defineres løbende.

I 2018-2020 tilbyder Holbæk Sportsakademi pigerne 2 ugentlige træninger, hvis de vælger at gå i 8. klasse på Holbæk Sportsakademi/Stenhus klasse. Træningen ligger i skoletiden, typisk i tidsrummet 8-10. Trænerne for pigerne er Per Lisdorff, som er uddannet PRO træner og Lotte Rasmussen som er uddannet A træner. Læs mere under priser og pigefodbold.

Man kan søge ind til 8. klasse 2019/2020 under søg ind på Holbæk Sportsakademi.

Piger, som går i 5,6,7 klasse, kan ikke gå på akademiet endnu. Derimod tilbyder Holbæk Sportsakademi fodboldtræning, gennem pige camps, 1 gang om måneden i 12 måneder. Her kan man træne med dygtige fodboldspillere fra hele Nordvestsjælland og træne under nogle af de bedste trænere i Danmark. Godt supplement til de daglige træninger hjemme i klubben.

Prisen for pigecamp er kr. 1500 om året. Her får man træning, træningstøj og træning af højtuddannede trænere.

Hvis man ønsker plads på pigecamps, 1 gang om måneden fra sommer 2019 så tilmeld dig her:

Klik her og udfyld en formular

Spørgsmål vedrørende pigefodbold kan ligeledes rettes til Mh@sportsakademi.dk