Skip to content

Christian Poulsen - 2015

YDMYG OG SYMPATISK CHRISTIAN POULSEN GAV GODE RÅD!

“Gå på banen i dag og træn som om, at netop den næste træning er din bedste chance for at få succes som fodboldspiller”.

Citatet er ikke ordret formuleret, men budskabet var ikke til at tage fejl af. Christian Poulsen har trænet sig til succes og grebet chancerne, når tilfældighederne gav ham muligheden for at bevise overfor fodboldverdenen, at han var god.

Christian havde forberedt en gennemgang af sit fodboldliv, hele vejen fra Asnæs BK og Holbæk B&I via FCK til de største fodboldstadions i verden.
En inspirerende og ærlig fortælling om en sårbar tid som ung mand i Tyskland, mødet med en ung Dani Alves i Sevilla, de velklædte præsidenter fra Juventus, hvor der blev budt på hjemmelavet Paella og om den bedste træner i karrieren, Viggo fra Asnæs.

Christian efterlod et meget sympatisk indtryk hos tilhørerne af foredraget og leverede en åbenhjertig fortælling af sin fodboldhistorie. Faktisk så åbenhjertig, at han undervejs selv blev helt rørt, da han fortalte om et særligt møde med tidligere U18 landstræner Per Andersen.
Landstræneren havde i forbindelse med en træningslejr haft en snak med Christian om hans muligheder i fodboldverdenen. Beskeden fra Andersen var klar: “Du placerer selv overlæggeren for hvor langt du vil nå”.
Den dag gik det op for Christian, at han kunne satse på fodbolden og fra den dag har han mange gange tænkt:

“Gå på banen i dag og træn som om, at netop den næste træning er din bedste chance for at få succes som fodboldspiller”.

Tilmeld dig akademiet