Skip to content

FC Nordsjælland

8.S på Superligabesøg hos FC Nordsjælland

Fodbolddrenge med store fodbolddrømme fik torsdag d. 3. oktober muligheden for at kigge indenfor i deres drømmeverden. Drengene i 8.S var af cheftræner Kasper Hjulmand, inviteret på Superligabesøg hos FC Nordsjælland.

Inden træningen holdt Hjulmand et oplæg for drengene, hvor han gennemgik og forklarede træningens øvelser. På den måde var drengene godt klædt på til at observere træningen og diskutere indholdet. Undervejs i træningen var det nemt for drengene at genkende temaerne fra Hjulmands oplæg, og der blev ivrigt diskuteret hvad de enkelte øvelser havde til formål. Efter træningen kiggede Hjulmand atter forbi, hvor han kort rundede træningen af og svarede på et par enkelte spørgsmål fra drengene.

Efter afrundingen fra Hjulmand blev vi inviteret med ind for at hilse på et par af spillerne. Jens Stryger Larsen og Patrick Mtiliga stillede sig til rådighed for spørgsmål, og her var drengene godt forberedt. Alle drengene havde hver medbragt et spørgsmål og vi fik nogle spændende og inspirerende fortællinger om livet som professionel fodboldspiller.  Begge spillere var meget åbne og ærlige i deres svar på spørgsmålene. Younes der har været meget skadet den seneste tid, fik også et par gode råd med på vejen til hvordan man holder humøret oppe i længere skadesperioder.

Det var en fantastisk oplevelse for drengene at få lov til at hilse på både Kasper Hjulmand og de to spillere.

Tilmeld dig akademiet