Skip to content

Pigefodbold på Holbæk Sportsakademi

Holbæk Sportsakademi tilbyder også fodboldtræning til piger, som går i  8. 9. og 10. klasse.

  • Kombiner skolegang og eliteidræt
  • Træn under optimale forhold – udnyt dit potentiale som fodboldspiller
  • Del din skoletid med andre, der brænder for det samme som dig
  • 2 træninger om formiddagen

Vision

Vi ønsker at skabe et pigefodboldmiljø på højeste nationale niveau. I samarbejde med Stenhus Fodbold College på Stenhus Gymnasium vil vi skabe et elitært, udviklende og sjovt talentudviklingsmiljø for de bedste pigefodboldspillere.

Mål

Vores primære mål, er at skabe rammen for talentudvikling af pigefodboldspillere. Det er et prioriteret mål, at de dygtigste pigefodboldspillere rekrutteres videre til Stenhus Fodbold College. Målsætninger herefter defineres løbende.

Holbæk Sportsakademi tilbyder 2 ugentlige træninger, hvis man vælger at gå i 8.,9. eller 10.  klasse. Træningen ligger i skoletiden, typisk i tidsrummet 8-10. Trænerne for pigerne er Per Lisdorff, som er uddannet PRO træner og Lotte Rasmussen som er uddannet A træner. Læs mere under priser og pigefodbold.

Prisen for at gå på Holbæk Sportsakademi inklusiv skolegangen på Stenhus Kostskole 8, 9, 10 klasse er kr. 2670 kr. om måneden

Man kan søge ind til 8. klasse 2021/2022 under søg ind på Holbæk Sportsakademi.

Piger, som går i 5,6,7 klasse, kan ikke gå på akademiet endnu. Derimod tilbyder Holbæk Sportsakademi fodboldtræning, gennem pige camps, 1 gang om måneden i 10 måneder. Her kan man træne med dygtige fodboldspillere fra hele Nordvestsjælland og træne under nogle af de bedste trænere i Danmark. Godt supplement til de daglige træninger hjemme i klubben.

Prisen for pigecamp er kr. 1500 om året. Her får man træning, træningstøj og træning af højtuddannede trænere.

Hvis man ønsker plads på pigecamps, 1 gang om måneden fra sommer 2020 så tilmeld dig her:

Klik her og udfyld en formular

 

Spørgsmål vedrørende pigefodbold kan ligeledes rettes til Mh@sportsakademi.dk

Tilmeld dig akademiet