Skip to content

Trænere

Steen Wibe Träger er tidligere superligaspiller for AB og Herfølge. Han har spillet ca. 100 superligakampe, endnu flere i 1. division, samt pokalfinale og europæiske kampe. Han er desuden uddannet DBU-T træner og har arbejdet som first team coach under Auri Skarbalius.

Steen har endvidere arbejdet som scout i et af Nordens største agentfirmaer, People in Sport, siden 2009.

Steen er uddannet skolelærer på Frederiksberg Seminarium med linjefagene dansk, historie, samfundsfag og idræt.

Steen er hovedansvarlig for Holbæk Sportsakademi.

Mikkel Kvist er tidligere 1. holdsspiller i Holbæk hvor han har spillet 114 kampe for klubben. Mikkel er en ægte Holbæk dreng og har selv gået på Holbæk sportsakademi da han gik i 10. klasse. Mikkel er DBU-B træner og arbejder på at tage DBUs nye kursus UEFA Youth, som målretter sig mod udviklingen af elite ungdomsspillere.

Der ud over er Mikkel målmandstræner for det Grønlandske A-landshold og træner for HBI’s u17 2 hold. Siden 2018 har Mikkel været tilknyttet HSA som hjælpetræner

Christian Lamhauge Holst er tidligere superligaspiller for blandt andet Silkeborg og Lyngby.

Han har spillet ca. 150 superligakampe og et utal af Divisionskampe.

Christian har spillet på det færøske landshold, hvor han har spillet 51 landskampe.

Christian er uddannet DBU A-træner og har været afslutningstræner for Boldklubben FREM.
På nuværende tidspunkt er Christian Holst tilknyttet Holbæk Sportsakademi’s 10. klasse samt træner på HSA talent. Derudover er han ansvarlig for eleverne på akademiet, som kommer fra andre lande end Danmark. Han er Head of Education, hvor han følger med i spillernes skolegang.

Tilmeld dig akademiet