Skip to content

FODBOLDLINJEN – HOLBÆK SPORTSAKADEMI

Holbæk Sportsakademi er et samarbejde mellem fodboldklubben Holbæk Bold & Idrætsforening og Stenhus Kostskole. Sportsakademiet er et tilbud til drenge og piger der har fodboldniveau, hvor de kan kombinere deres skolegang med deres fodboldtræning.

Holbæk Sportsakademi er et attraktivt tilbud til de elever, der har ambitioner og talent, og som gerne vil udvikle sine sportslige færdigheder som fodboldspiller, samtidig med at gå i 8., 9. og 10. klasse.

Et ophold på Holbæk Sportsakademi vil give den enkelte spiller flere værktøjer til at blive en bedre fodboldspiller, få fornemmelsen af at leve som professionel fodboldspiller samt blive en del af et sportsligt og socialt fællesskab.

Det er muligt at optages på fodboldlinjen som hjemmeboende dagskoleelev eller som fodbold-kostskoleelev med eget værelse på Stenhus Kostskole. Både dag- og kostskoleelever undervises på Stenhus Kostskole og går i samme klasse.

Holbæk Sportsakademi tilbyder i samarbejde med Stenhus Kostskole en pakke, der indeholder de bedste muligheder for udvikling, både fagligt i skolen og med hensyn til færdigheder på fodboldbanen. Skolen tilbyder maksimalt 22-24 pladser i hver klasse, hvilket vi ser som et klart styrkeområde. Få elever i klasserne giver de bedste betingelser for at den enkelte elev kan udvikle sig optimalt, både fagligt og fodboldmæssigt.

Tilmeld dig akademiet