Skip to content

Vision / Målsætning

Vision

Det er vores vision at etablere os som Nordvestsjællands førende idrætstilbud for grundskoleelever, med fokus på vores fodboldlinje.
Ambitionen er at udvikle et produkt, der tilbyder en hverdag med et fagligt højt niveau i uddannelsen, kombineret med et elitært fodboldprogram for den enkelte elev.

Vi stræber efter at skabe et elitemiljø, hvor unge fodboldspillere tidligt i deres udvikling får mulighed for at træne mere og derved sikre de optimale betingelser for udvikling af deres fodboldtalent. Fodboldudviklingen gennemføres sideløbende med en grund- eller ungdomsuddannelse.

Målsætning

Holbæk Sportsakademi skal udvikle fodboldtalenter fra 1. og 2. lag i talentgruppen fra hele Nordvestsjælland.
Som en naturlig del af samarbejdet med Holbæk Bold & Idrætsforening er det vores mål at rekruttere spillere til klubbens ungdoms elitehold: U15, U17, U19. Det er dog på ingen måde et krav at eleverne skal være en del af ungdomsholdene i Holbæk Bold & Idrætsforening. Vi har også et glimrende samarbejde med flere andre klubber i området.

Det er endvidere målsætningen for Holbæk Sportsakademi at skabe rammerne for at den enkelte elev kan udvikle sig optimalt i fællesskabet. Vi sigter mod at forbedre den enkeltes fodboldredskaber væsentligt, og samtidig danne og uddanne spilleren i en sund personlig og social retning.

Tilmeld dig akademiet