Skip to content

8. klasse på Holbæk Sportsakademi

Når man vælger 8.s på Holbæk Sportsakademi ved man, at man vælger to år med fokus på både den fysiske del gennem fodbolden, men ligeledes på den faglige del, da vi er meget bevidste om, at en god fodboldspiller hele tiden skal have hovedet med sig – og have en plan B.

Vi forbereder eleverne til FP9 i alle fag efter folkeskolens formålsparagraf, hvor undervisningen varetages af engagerede og dygtige lærere med øjne for elevernes sportslige ambitioner, men også med øje for, at de skal videre på en ungdomsuddannelse efter niende eller tiende klasse, samt gøres klar til en videregående uddannelse – og endelig arbejdsmarkedet.

Vi gør fra starten af året meget ud af at skabe et stærkt fællesskab i klassen og på akademiet, så alle elever føler sig som en vigtig del af Holbæk Sportsakademi. Vi har derfor en stor grad af sociale arrangementer, faglige ture ud af huset, samt fodboldkampe, både for 8.s som individuel klasse, men ligeledes i fællesskab med de to andre akademiklasser, da fællesskabet gennem vores gode navn står stærkt og har en stor betydning for os trænere og lærere.

Det er meget vigtigt for os, at eleverne gennem deres år på akademiet oplever, at de dannes som hele mennesker. De skal blive dygtige til at tage ansvar for egen læring, både i klasselokalet, på banen og i deres fremtidige liv. Vi tror på, at indre motivation er fundamental for udnyttelse af ens potentiale – og, at vi som akademi kan være med til at give eleverne redskaber til netop dette.

 

Du kan læse mere om Stenhus Kostskole her

Tilmeld dig akademiet