Skip to content

10. klasse på Holbæk Sportsakademi

Undervisningen i 10.S på Holbæk Sportsakademi forbereder eleverne til FP10 i dansk, engelsk og matematik efter folkeskolens formålsparagraf. Undervisningen varetages af engagerede og dygtige lærere med øjne for elevernes sportslige ambitioner. Der sigtes mod at gøre eleverne parate til videregående uddannelser og det danske arbejdsmarked.

Vi gør meget ud af at skabe et stærkt fællesskab i klassen og på akademiet, så alle elever føler sig som en vigtig del af Holbæk Sportsakademi. Året byder på et væld af sociale arrangementer, faglige ture ud af huset og fodboldkampe. Eleverne vil opleve en lidt anden skolegang end det, de har været vant til, hvilket lige nøjagtig er det vi går efter. Det er et år hvor fodbold, faglig fordybelse og personlig udvikling går i hånd i hånd.

Det er meget vigtigt for os, at eleverne bliver dygtige til at tage ansvar for egen læring, både i klasselokalet, på banen og i deres fremtidige liv. Vi tror på at indre motivation er fundamental for udnyttelse af ens potentiale. Ansvar for egen læring prioriteres derfor højt i 10.S på Holbæk Sportsakademi.

 

Du kan læse mere om Stenhus Kostskole her

Tilmeld dig akademiet